Servicii Masaj Terapeutic

Terapia Egri ofera masaj terapeutic care imbina tehnici din masajul clasic suedez cu tehnici speciale de masaj preluate din terapia Yumeiho, masajul traditional tailandez (presiuni, intinderi / stretching). 

Masajul terapeutic este recomandat in cazul afectiunilor musculo-scheletale, post traumatice, neurologice, sedentarism, afectiuni reumatice, contracturi musculare, etc.

Masajul terapeutic clasic

Se realizeaza prin folosirea manevrelor masajului clasic de relaxare (suedez) combinate cu manevre specific terapeutice pentru zonele cu probleme.

Reflexoterapia plantară

Masajul reflexogen plantar executat de specialistii nostri este realizat prin presopuncturi repetate asupra zonelor reflexe de la nivelul talpii. Masate astfel, organele stimulate isi imbunatatesc functionarea in timp.

Fizioterapia

Ultrasunet si curenti terapeutici.

Masajul cu pietre calde

Este o metoda de terapie cu efect decontracturant si de relaxare foarte intens.  In efectuarea lui se imbina masajul cu ajutorul pietrelor, aplicarea pietrelor pe diferite zone si manevre de masaj terapeutic si/sau de relaxare.  Fiecare masaj este personalizat in functie de nevoile clientilor, acestia fiind incurajati sa discute cu terapeutii pentru a obtine un efect cat mai bun al terapiei.

Impachetari la termocuverta cu raze infrarosii

Impachetarile la termocuverta cu raze infrarosii au rol antiinflamator pentru o serie de afectiuni reumatismale. 

 

Masajul cervical

Masajul zonei cervicale a coloanei vertebrale (gat) cu prelungire pe zona dorsala daca este cazul. Acest tip de masaj se poate combina foarte bine cu masajul facial si al decolteului.

Drenajul limfatic manual sau mecanic

Manual: Se vor folosi manevre specifice de masaj pentru drenajul limfatic, in sensul, ordinea si cu apasarea specifica adaptata nevoilor clientului.

Mecanic: se va folosi costumul special pentru presoterapie in zonele membrelor inferioare si superioare si in zona abdomenului.

 

 

Masaj pre si postnatal

Se va avea in vedere rezolvarea problemelor femeii insarcinate sau care a nascut recent. Pentru asta sunt vizate atat problemele legate de infrumusetarea pielii cat si cele terapeutice, de drenaj limfatic.

Masajul cervico-dorsal pe scaun

Acest tip de masaj se realizeaza pe un scaun special pt masaj . Se face peste haine si vizeaza in special zona cervicala si dorsala a coloanei vertebrale dar se poate intinde si pe coloana lombara, membrele superioare si scalp.

Nu stii ce sa alegi?

Contacteaza-ne si te vom ajuta noi.

Pin It on Pinterest

Share This