terapii de relaxare si anticelulitice

Masaj cu uleiuri calde aromate

Aceast tip de masaj reprezinta o varianta a masajului de relaxare clasic insa este imbunatatit prin adaugarea efectului relaxant al uleiurilor aromate calde.

Masaj de relaxare

Se vor combina manevre clasice de masaj suedez.

 

Masaj cu miere

Masajul cu miere poate fi efectuat pe fata pentru un efectele lui antirid, de curatare si tonifiere;
Poate fi efectuat pe spate pentru tonifiere si curatirea pielii, sau mai poate fi efectuat pe toate zonele cu celulita pentru efectul anticelulitic.
Se foloseste miere naturala, iar dupa manevra de masaj cu miere, pielea se curata cu apa sau ceaiuri calde, deci nu veti pleca lipiciosi de la noi ?

 

Masaj postnatal

Se va avea in vedere rezolvarea problemelor femeii care a nascut recent. Pentru asta sunt vizate atat problemele legate de infrumusetarea pielii cat si cele terapeutice.

 

Masaj cu pietre calde

Este o metoda de terapie cu efect decontracturant si de relaxare foarte intens. In efectuarea lui se imbina masajul cu ajutorul pietrelor, aplicarea pietrelor pe diferite zone si manevre de masaj terapeutic si/sau de relaxare.  Fiecare masaj este personalizat in functie de nevoile clientilor, acestia fiind incurajati sa discute cu terapeutii pentru a obtine un efect cat mai bun al terapiei.

 

Drenaj limfatic

Se vor folosi manevre specifice de masaj pentru drenajul limfatic manual, in sensul, ordinea si cu apasarea specifica adaptata nevoilor clientului.

Masaj facial

Cu efect de drenaj, relaxare, terapeutic si antirid. Se pot combina diferite feluri de masaj: clasic, cu miere, cu ventuze, cu pietre calde. Masajul facial se continua cu masajul decolteului si al zonei cervicale.

Masaj cu ventuze de silicon

Se foloseste manevra de vacuum cu ventuza de silicon in combinatie cu manevra clasica de masaj suedez.

 

 

Nu stii ce sa alegi?

Contacteaza-ne si te vom ajuta noi.

Pin It on Pinterest

Share This