Servicii Masaj Terapeutic

Terapia Egri ofera masaj terapeutic care imbina tehnici din masajul clasic suedez cu tehnici speciale de masaj preluate din terapia Yumeiho, masajul traditional tailandez (presiuni, intinderi / stretching). Pentru eficientizarea efectului terapeutic, dupa caz, se pot recomanda terapii combinate – exemplu: pachete care includ reflexoterapie, gimnastica medicala, masaj tailandez medical, fizioterapie, etc.

Masajul terapeutic este recomandat in cazul afectiunilor musculo-scheletale, post traumatice, neurologice, sedentarism, afectiuni reumatice, contracturi musculare, etc.

*Serviciile marcate cu asterisc * NU sunt disponibile la domiciliul clientului.

Masajul terapeutic clasic

Se realizeaza prin folosirea manevrelor masajului clasic de relaxare (suedez) combinate cu manevre specific terapeutice pentru zonele cu probleme.

Kinetoterapia

Gimnastica medicala

Reflexoterapia plantară

Masajul reflexogen plantar executat de specialistii nostri este realizat prin presopuncturi repetate asupra zonelor reflexe de la nivelul talpii. Masate astfel, organele stimulate isi imbunatatesc functionarea in timp.

Fizioterapia*

Ultrasunet si curenti terapeutici.

Masajul cu pietre calde*

Este o metoda de terapie cu efect decontracturant si de relaxare foarte intens.  In efectuarea lui se imbina masajul cu ajutorul pietrelor, aplicarea pietrelor pe diferite zone si manevre de masaj terapeutic si/sau de relaxare.  Fiecare masaj este personalizat in functie de nevoile clientilor, acestia fiind incurajati sa discute cu terapeutii pentru a obtine un efect cat mai bun al terapiei.

Bandajare kinesiologică (tapping)

Se realizeaza prin aplicarea unor benzi elastice pe suprafata pielii care au rolul de a sustine articulatiile si de a ajuta musculatura sa isi indeplineasca functiile, reduc durerea.

Masajul cervical

Masajul zonei cervicale a coloanei vertebrale (gat) cu prelungire pe zona dorsala daca este cazul. Acest tip de masaj se poate combina foarte bine cu masajul facial si al decolteului.

Drenajul limfaic

Se vor folosi manevre specifice de masaj pentru drenajul limfatic manual, in sensul, ordinea si cu apasarea specifica adaptata nevoilor clientului.

Terapia Yumeiho*

Tehnica speciala de masaj combinata cu indreptari articulare.

Masajul thailandez*

Tehnica speciala de masaj combinata cu stretching (intinderi articulare).

Masaj pre si postnatal

Se va avea in vedere rezolvarea problemelor femeii insarcinate sau care a nascut recent. Pentru asta sunt vizate atat problemele legate de infrumusetarea pielii cat si cele terapeutice, de drenaj limfatic.

Masajul cervico-dorsal pe scaun (masaj la birou)

Acest tip de masaj se realizeaza pe un scaun special pt masaj . Se face peste haine si vizeaza in special zona cervicala si dorsala a coloanei vertebrale dar se poate intinde si pe coloana lombara, membrele superioare si scalp.

Nu stii ce sa alegi?

Contacteaza-ne si te vom ajuta noi.

Pin It on Pinterest

Share This